CONTACT:
0040 720745688
Astrolog Simona GMS > Uncategorized > 5 Diferențele dintre astrologia modernă și cea tradițională
  • Posted by: astrology traditional

5 Diferențele dintre astrologia modernă și cea tradițională

Cu totii stim ce este astrologia, si am auzit despre astre,horoscop si zodii. Dar cand vorbim despre credibilitatea sau eficienta astrologiei , avem mari indoieli.
Astrologia modernă este uneori înțeleasă ca o „dezvoltare” a astrologiei tradiționale. Nu este adevarat. Astrologia tradițională occidentală este foarte asemănătoare astrologiilor vedice, chineze sau arabe. Toate aceste astrologii sunt foarte diferite de astrologia modernă, ceea ce arată modul în care astrologia modernă este o construcție particulară a modului de gândire post-industrializare occidentală.

1 – Astrologia modernă se concentrează aproape numai în astrologia Natala

Da, există astrologi moderni care au scris cărți, dar vedeți în jurul valorii de internet și nu veți găsi cu greu nici un astrolog modern care folosește lumea. Motivul va fi prezentat mai jos. Dar realitatea este că, în astrologia modernă, perla ochilor este în astrologia natală, pentru a discuta diagrama oamenilor.

2- În astrologia tradițională fiecare ramură a astrologiei necesită noi abilități.

În astrologia tradițională, lucrurile sunt diferite: avem mai multe ramuri ale astrologiei și nici una nu este mai importantă decât celelalte. Deși mundanul este mai greu decât orarul, fiecare ramură are un set de competențe și o experiență necesară.

3 – Astrologia tradițională se concentrează pe predicție, modernă pe explicație

Dacă nu folosiți astrologia pentru a prezice lucrurile, doar pentru a vedea lucrurile care se întâmplă deja, nu sunteți un astrolog tradițional. Sunteți un astrolog modern care folosește niște instrumente tradiționale, dar nu sunteți în mentalitatea tradiției.

Mulți astrologi moderni cred că predicția este pur și simplu greșită și nu este o ocupație suficient de „nobilă” pentru astrologi. În schimb, astrologii moderni preferă, în general, să se concentreze asupra „explicării”, interpretând evenimentele externe în termeni de sentimente și percepții personale.

4 – Astrologia traditionala vede lucrurile ca fiind separate de persoana respectivă.

În astrologia tradițională, casa a 2-a sunt banii tăi. Sunt banii tăi, separați de tine. Nu sunt în mintea ta, sunt acolo, în viața reală, și astfel putem vedea dacă banii sunt buni sau răi pentru tine, dacă vine cu ușurință sau cu greutăți etc.

În astrologia modernă, casa a 2-a vă percepe banii. Este modul în care banii dumneavoastră vă afectează, în mintea voastră, punctul dvs. de vedere emoțional al banilor. Vă poate ajuta să reflectați asupra percepției dvs. asupra banilor. Nu spune nimic despre banii tăi reali dacă ai de plătit pentru consultare. Viziunea se referă numai la statutul subiectiv al banilor.

5- Astrologiei moderne nu-i plac lucrurile rele

Astrologii moderni, în general, nu accepta aspectele astrologiei tradiționale care sunt considerate „rele”, cum ar fi planetele rele, casele rele etc. Acestea sunt, în general, văzute ca fiind produse ale unei „ere neinflamate”.

Author: astrology traditional

Lasă un răspuns