CONTACT:
0040 720745688

De ce horoscopul general nu functioneaza?

Astrolog Simona GMS > De ce horoscopul general nu functioneaza?

Este imposibil sa prezici viitorul pentru toate zodiile cand stim prea bine ca oamenii sunt atat de diferiti unii fata de altii. Doua persoane nascute in aceeasi zi , luna si an sunt foarte diferite . Persoane care apartin aceleasi zodii si au acelasi ascendent difera radical unele fata de altele. Atunci cum sa prezici ce se inatmpla cu zodia Rac sau zodia Leu intr-o anumita saptamana sau luna? Un horoscop general functioneaza exact la fel de bine ca si cum am aplica acelasi tratament medicamentos la toti oamenii. Vi se pare ca nu va regasiti in zodia voastra ? Unii deloc, iar altii doar pe jumate? Asta pt ca horoscopul general este o creatie noua menita sa atraga audienta si a inceput sa fie practicata la sfarsitul secolului al 20-lea ca ziarele sa se vanda mai bine. Iar acum a devenit o forma de entertainement si este privita asa tocmai pentru ca nu mai prezinta credibilitate . Pe buna dreptate oamenii constata ca nu se adeverste mai nimic si atunci nu mai dau importanta astrologiei.
Motivul pt care nu veti gasi horoscop pe acest site este tocmai acesta pe care vi l-am explicat : nu functioneaza .

Este absurd iarasi sa vorbim ca o luna albastra sau roz sau alta culoare ne va aduce mari schimbari in viata . Asa ceva extrem de rar se intampla iar cand se intampla, trebuie sa fie sustinuta de multe alte aspecte in harta fiecaruia, pt ca, daca nu exista alte aspecte care sa arate o schimbare majora, atunci o luna noua sau o eclipsa nu iti va aduce mare lucru.

Sa luam un exemplu dintr-o harta natala care poate fi interpretat in doua feluri . O persoana cu Jupiter in casa 2 in cuadratura sau opozitie Saturn casa 6 in harta natala . Putem vorbi despre acest lucru in felul urmator : tu ca persoana suferi pt ca iti amintesti mai mult esecul decat succesul si nu te poti imagina ca fiind un castigator. Cauti asa zisele ” solutii rapide” . Consideri ca e nevoie de noroc , ceea ce e adevarat , dar este nevoie si de munca multa, perseverenta , si rabdare.

Oscilezi mult intre optimism, idealism si indoieli , limitari , ghinioane etc
Sau acelasi aspect il putem analiza dintr-un punct de vedere practic : Jupiter in casa 2 sau ca dispozitor al punctului norocului da foarte multi bani , mare noroc din punct de vedere financiar daca Jupiter este intr-o stare foarte buna , dar primind o opozitie / cudratura din partea lui Saturn in casa 6 inseamna ca va primi prejudicii din partea rudeniilor de pe linia paterna sau a servitorilor , si/ sau din comertul cu animale mici. Cand va primi acest prejudiciu financiar din partea acestor persoane asta se poate vedea din directiile primare si nu numai ( acestea sunt tehnici previzionale avansate pe care le utilizeaza astrologia traditionala ) Deci vedem aici acelasi aspect interpretat in 2 moduri diferite .

Va doriti consultanta astrologica personalizata?

UN ALT EXEMPLU INTERPRETAT IN 2 MODURI DIFERITE

Marte (casa 11) opozitie Saturn (casa 5) poate fi interpretat in sensul ca nu este o trasatura foarte constructiva – sunt persoane care nu pot duce la bun sfarsit lucruri pe care le au inceput chiar cand este vorba de lucruri foarte importante pt ei. La inceput se entuziasmeaza dar renunta usor cand se lovesc de primele greutati. Nu au o ambitie prea mare si nici perseverenta. Dar pe langa aceasta interpretare psihologica , se pot spune urmatoarele : daca Marte am spus ca este in casa 11 , in primul rand trebuie observat cat de puternic e Marte , si toate casele pe care le guverneaza pe langa faptul ca sta in casa 11. Marte aici da prieteni din randul doctorilor ( chirurgilor), armata , politie , chimisti , pompieri . Faptul ca Saturn se opine lui Marte indica probleme mari in viata sociala a nativului, cu prietenii , iar din acest aspect vedem si faptul ca prietenii au conflicte in viata lor personala ( cu partenerii lor de viata si cu alte personae) , iar daca Saturn guverneaza si casa 12 , atunci acesti prieteni vor devin dusmanii secreti ai nativului. Prietenii nu sunt deloc sinceri si favorabili nativului , sunt persoane agresive si certarete dar depinde si cat de puternic este Marte – in functie de acest lucru vedem exact cat de agresivi sunt, cat de repede sar in ajutorul tau, cat de nesinceri sunt, etc

Astrological Consultation