CONTACT:
0040 720745688

Astrolog Simona

Astrolog Simona GMS > Astrolog Simona

Cum am descoperit astrologia ?

Nu am crezut niciodata in ASTRE , si chiar ma amuzam cand auzeam vorbindu-se despre zodii. In rarele ocazii cand vedeam ce spune horoscopul pe o anumita luna observam ca nimic nu se adeverea, asa ca pot sa ii inteleg perfect pe cei care nu cred in astrologie sau nu ii dau prea mare importanta , pentru ca si eu eram la fel . Credeam ca singurul lucru important in viata este ceea ce vrei tu sa faci si doar actiunile tale sunt cele care conteaza. Nu am inteles niciodata expresia ” ceea ce iti este dat ” , mai mult de atat nu suna deloc logic , asta pana cand am descoperit aceasta astrolgie fascinanta – astrologia traditionala care difera mult de astrologia moderna care se practica azi .

Astrolog Simona
Va doriti consultanta astrologica personalizata?

Cum am ajuns de la un sceptic la un astrolog ?

Totul a inceput intr-o zi din August 2012 cand ma plictiseam si am intrat din curiozitate online sa citesc ce scrie horoscopul pentru luna respectiva . Am gasit atunci un website care folosind datele mele personale (data, luna, anul, ora si locul nasterii) a creat o harta natala gratuita. M-a impresionat ce am citit despre ceea ce mi s-a intamplat pana in acel moment in viata si normal ca am vrut sa aflu mult mai multe. Am luat legatura cu un astrolog American pentru o consultanta astrologica, l-am intrebat cum pot afla anumite informatii exacte in astrologie , de ex: Cand imi voi incepe cariera potrivita pentru mine sau In care parte a vietii voi fi mai fericita si multe altele.

Respectivul astrolog nu a reusit sa mi raspunda la intrebari cu exactitatea dorita de mine, spunandu-mi ca de aceste probleme se ocupa astrologia traditionala , indicandu-mi cateva (carti) surse de astrologie medievala. Desigur ca am inceput sa caut imediat sursele indicate de el , iar acela pot spune ca a fost momentul marcant care m-a adus aici. Ceea ce am gasit in cartile respective m-a fascinat total , nu stiam ca in vremurile indepartate astrologii erau atat de priceputi, si cunosteau astronomia atat de bine incat puteau sa faca preziceri foarte avansate, fara calculatoare si softuri sofisticate , folosindu-se doar de hartie si creion. Acea astrologie pot spune ca este adevarata astrologie. Multi cred ca astrologia este doar un „entertainment” , cum credeam si eu, dar asta nu pt ca astrologia nu este exacta, ci pt ca azi se practica asa zisa ” psihologie” in loc de astrologie .

astro1
AboutAstrology5
traditional astrology