CONTACT:
0040 720745688

Diferente intre astrologia medievala - moderna

Astrolog Simona GMS > Diferenta intre astrologia medievala-moderna

Prin ce difera astrologia traditionala de cea moderna ?

Astrologia si-a pierdut foarte mult din credibilitate pt ca nu a mai evoluat de foarte mult timp, ba dimpotriva a involuat . Astrologia cu care suntem obisnuiti de ceva timp ofera foarte multa psihologie si o harta natala personalizata este acum mai mult o caracterizare, sau o descriere din punct de vedere psihologic . Este foarte bine sa te cunosti pe tine, sunt de acord sa incluzi si putina psihologie dar cu conditia ca o consultatie astrologica sa nu se rezume doar la acest lucru .

Astrologia traditionala trateaza evenimente concrete si ofera raspunsuri la multe intrebari cum ar fi : Ma voi casatori ? Daca da, cand devreme sau tarziu ? Voi avea success in viata si cand ? Cand voi sta mai bine financiar ? In care parte a lumii imi e favorabil sa calatoresc ? Ce boli am si daca sunt incurabile ? etc

In anii respectivi (1500- 1800) oamenii consultau astrologul , cunoscandu-se pe ei , neavand nevoie de analiza karmica sau de o caracterizare psihologica . Ei mergeau la astrolog cu intrebari concrete , cum am exemplificat mai sus .

In ziua de azi majoritatea astrologilor analizeaza planetele in zodii si ne caracterizeaza din punct de vedere psihologic iar intrebarile pe care le avem , de cele mai multe ori raman fara raspuns. Pana la urma urmei si psihologul te poate ajuta sa te cunosti foarte bine , dar nu iti poate prezice evenimente viitoare in viata – ori acesta ar trebui sa fie in primul rand rolul astrologului , si in al doilea rand o eventuala caracterizare psihologica.

Analiza planetelor in zodii poate fi si rolul propriei lecturi pe internet care la ora actuala ofera foarte multe date in acest sens.
In astrologia traditionala cand analizam casa a 2 a banilor ne uitam concret daca vei sta bine din punct de vedere financiar si cand vei sta cel mai bine, daca banii castigati vin usor sau foarte greu, prin ce metode, etc, pe cand astrologia moderna trateaza care este perceptia ta despre bani, cum iti afecteaza banii comportamentul, ce influenta au asupra ta etc, cum am spus deci , mai mult doar pe plan psihologic.

Va doriti consultanta astrologica personalizata?

Diferente majore

O alta diferenta majora intre cele doua : tehnicile previzionale folosite . Cele folosite in astrologia traditionala sunt net superioare tehnicilor folosite in astrologia moderna care sunt mult prea superficiale . Astrologia traditionala nu se bazeaza pe progresii secundare, directii solare de arc si tranzite pt a face preziceri . Sunt multe alte tehnici previzionale care nu sunt folosite de catre astrologii moderni. Daca ar fi folosite, (firdaria, profectii directii primare, chronocrator, etc) astrologia ar avea o exactitate mult mai mare.

O alta diferenta este ca in astrologia traditionala nu folosim asteroizii precum Chiron, Ceres, Eros, Vulcan etc Nu se poate prezice nimic cu ajutorul lor. In schimb au o mare importanta nodurile lunii – Nodul Nord si Nodul Sud , si stelele fixe.

Diferenta intre astrologia medievala-moderna