CONTACT:
0040 720745688

Ofera astrologia toate raspunsurile?

Astrolog Simona GMS > Ofera astrologia toate raspunsurile?

Se poate schimba destinul ?

Un astrolog foarte priceput se crede ca poate prezice pana la 75% . Si atunci se pune intrebarea ce se intampla cu acel 25% ? Acel 25 % este interventia lui Dumnezeu in viata omului care poate sa ii schimbe viata, inclusiv destinul. Sa luam un exemplu din Biblie unde Dumnezeu il anunta pe prorocul IONA ca va distruge Ninive in 40 de zile daca oamenii nu se schimba . Dupa ce Prorocul Iona a prezis acest lucru oamenilor , acestia au crezut in Dumnezeu , au tinut post si s-au rugat de la cei mai mari pana la cei mai mici, incluisv regele Ninivei. Atunci Dumnezeu a vazut faptele oamenilor , ca ei s-au rugat , ca s-au intors de la caile lor rele si nu a mai indeplinit prezicerile pe care le facuse. Deci acesta este unul din exemplele date in Biblie in care ni se arata ca Dumnezeu este cel care ne poate schimba viata, destinul .

Nu exista astrolog care sa poata prezice totul indiferent cat de scolit sau cat de talentat ar fi .In principiu destinul putem spune ca ne este scris, dar si actiunile noastre conteaza enorm . Ai pana la urma urmei libera vointa de a alege ce vrei sa faci – eu ca astrolog pot sa iti spun ca este bine sa iti directionezi afacerea intr-o anumita tara pt ca acolo se arata success mai mare , dar desigur tu ai libera alegere sa iti urmezi instinctul tau si de a pleca intr-o alta tara sau de a te implica nu intr-o afacere ci cu totul si cu totul in alt domeniu .
Dar in final trebuie retinut ca nu exista vreun tip de astrologie care sa iti dea raspunsuri 100% sau sa functioneze 100% . Din ceea ce am studiat eu am descoperit ca acest tip de astrologie functioneaza cel mai bine, si da raspunsuri mult mai exacte si concrete fata de alte tipuri de astrologie .

Va doriti consultanta astrologica personalizata?

Ce este HARTA NATALA ?

Harta natala este o fotografie exacta a pozitionarii planetelor din minutul si secunda in care te-ai nascut . Rolul astrologului este de a analiza cat mai bine harta natala si de a da raspunsuri cat mai exacte persoanei care il consulta. Noi putem sa visam sau sa ne dorim orice, dar cat de mult succes vom avea se vede in harta natala si astrologul ar trebui sa poata sa dea un raspuns cat mai exact. Multi ne dorim sa avem parte de iubire, faima, success, bani – dar ce fel de faima vom avea si daca va fi de lunga durata sau nu , asta vedem in principiu in harta natala. Va fi un succes pasager de 1 an sau 2-3 ani ? sau va fi unul de lunga durata (20 sau 30 de ani) fara multe obstacole ? Nu toti putem ajunge in muzica precum George Michael sau in sport precum Messi.

Nu se poate prezice succes sau faima de lunga durata atunci cand atat Luna cat si Soarele sunt afectate in harta sau doar Soarele este afectat, si/ sau in casele de varf nu exista planete benefice in stare foarte buna care sa permita acest lucru . In aceste cazuri poate fi vorba de un succes care nu dureaza mult si vor fi multe obstacole , chiar intreruperi sau reputatie proasta in special daca Soarele este afectat, sau Lordul Geniturii – daca aceasta ar fi planeta care ar promite faima, ori succesul.

Multe persoane isi doresc o relatie stabila si vor sa stie daca vor avea noroc pe plan sentimental . Ca astrolog, nu poti sa prezici o casatorie pentru anul viitor cand in harta natala se vede ca sansele de a te casatori in viata sunt slabe. Nu poti vorbi de fericire in casatorie cand casa casatoriei este grav afectata. Dumnezeu poate schimba acest lucru ? Sigur ca da. Dar eu explic rolul astrologului cand analizeaza o harta natala, nu explic miracolele pe care Dumnezeu le poate face in viata unui om. Acest lucru astrologul nu are cum sa il prevada.

Pisces